Τώρα εάν στα αλήθεια σας ενδιαφέρει η προσφορά του T.V Animation για να βγάλετε χρήματα, θα πρέπει να κανονίσετε τα παρακάτω βήματα.
Τι πρέπει να κάνω για να βγάλω λεφτά από το T.V Animation.
- Θα πρέπει καταρχάς να πάρω μέρος στην ομάδα T.V Animation.
- Ύστερα θα πρέπει να κατεβάσω κάποια σειρά Αnime στον υπολογιστή μου.
- Μετά την σειρά εκείνη που έχω κατεβάσει στον υπολογιστή θα πρέπει να την επεξεργάσω παράδειγμα: -> [TV Animation] OnePiece Episode 001 Greek-Subbed.
- Και αφού την έχω επεξεργαστεί το επεισόδιο της σειράς θα πρέπει να την ανεβάσω στο server του T.V Animation.
- Αφού την έχω ανεβάσει θα πρέπει να την προωθήσω στο forum του T.V Animation.
- Και εφόσον την ανέβασα είμαι έτοιμος για να βγάλω λεφτά από αυτό που έκανα.
Πως θα βγάλω εισόδημα με αυτά που έκανα πιο πάνω.
- Το εισόδημα σας βγαίνει αναλόγως με τις προβολές των επεισοδίων της σειράς που ανεβάσατε.
- Και το καλύτερο είναι πως άμα τυχόν φύγετε από την ομάδα θα συνεχίσετε να λαμβάνετε χρήματα.
- Και δεν τελειώνουμε εδώ, υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες για να δηπλασιάσεται η να τρηπλασιάσεται τα έσοδα σας.
Τυχόν Dead Link στα επεισόδια σας.
- Εάν για τον Α η Β λόγο σας παρουσιάσει κάποιο επεισόδιο Dead Link τότες είστε υπεύθυνος να το ανακτήσετε.
- Θα πρέπει να κρατάτε κάποια βάση στον υπολογιστή σας η στο forum T.V Animation ώστε να ξέρετε σε πιο λογαριασμό έπεσε αυτό το επεισόδιο.
- Για να ανακτήσετε κάποιο επεισόδιο θα πρέπει να το ξανά ανεβάσετε.
- Και δεν θα πρέπει να περάσετε το όριο 100GB στο λογαριασμό σας για να μην έχετε προβλήματα με Dead Link.