Κανόνες του Forum

Μοιραστείτε
avatar
T.V Animation
Owner
Owner

Αριθμός μηνυμάτων : 561
Points : 1664
Φήμη : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2014
Ηλικία : 29

Κανόνες του Forum

Δημοσίευση από T.V Animation Την / Το Κυρ Μαρ 02, 2014 9:08 pm

Πολιτική της Ομάδας για τα Επεισόδια

Αναδημοσίευση επεισοδίων:
Μπορείτε να βάλετε τα link των επεισοδίων σε οποιοδήποτε site θέλετε.
Το μόνο που ζητάμε, είναι να αναφέρετε ότι τα επεισόδια Ανέβηκαν από τους T.V Animation, βάζοντας ένα απλό link προς το site μας. Παρακαλούνται λοιπόν, όσοι αναδημοσιεύουν τα επεισόδια σε άλλες ιστοσελίδες να αναφέρουν τουλάχιστον την ομάδα μεταφόρτωση και τη διεύθυνση του forum μας. Θα παρακαλούσαμε επίσης, να μην αλλάζετε την ονομασία των επεισοδίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το πού ανεβάζετε τα επεισόδια κάνοντας ένα ποστ εδώ ή στέλνοντας πμ, έτσι ώστε να ξέρουμε και εμείς πού αλλού υπάρχουν. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Κανόνες Φόρουμ

Αυτοί οι κανόνες μπορούν να αλλαχθούν, επεξεργασθούν, και να προστεθούν άλλοι ανά πάσα στιγμή. Είναι δική σας ευθύνη να είστε ενημερωμένοι για αλλαγές. Κάθε προσβολή εναντίον των κανόνων του Φόρουμ μπορεί να οδηγήσει σε προειδοποίηση. Οι διαχειριστές των Φόρουμ έχουν το δικαίωμα να αποκλείσουν λογαριασμούς στο φόρουμ.

Λογαριασμοί, Προειδοποιήσεις και Αποκλεισμός:
1.Δεν επιτρέπονται προσβλητικά, ναζιστικά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά, σεξουαλικού περιεχομένου, εθνικιστικά κλπ ψευδώνυμα. Επίσης δεν επιτρέπονται ψευδώνυμα που σκοπό έχουν να παραπλανήσουν (παράδειγμα: Admin, Συντονιστής κλπ) αλλά και η χρήση ψευδωνύμων μελών της Ομάδας, έστω και ελαφρώς τροποποιημένα και γενικότερα οποιαδήποτε προσπάθεια κατάχρησης της ταυτότητας μέλους της Ομάδας Διαχείρισης.

2. Κάθε χρήστης δικαιούται να εγγραφεί και να χρησιμοποιεί έναν λογαριασμό. Πολλαπλές εγγραφές και χρήση αρκετών λογαριασμών μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό όλων των λογαριασμών. Οποιεσδήποτε απόπειρες παράκαμψης αποκλεισμού, δεν επιτρέπονται. Αν δεχτήκατε προσωρινό αποκλεισμό και προσπαθήσετε να το παρακάμψετε με οποιοδήποτε τρόπο (αλλαγή ΙΡ, αλλαγή mail, δημιουργία νέου λογαριασμού, χρήση λογαριασμού άλλου χρήστη, κλπ), θα οδηγήσει σε μεγαλύτερους ή και μόνιμους αποκλεισμούς.

3. Μετά από τρεις (3) προειδοποιήσεις, η παράβαση κάποιου κανόνα θα οδηγεί σε αποκλεισμό με διάρκεια ανάλογη της σοβαρότητας της παράβασης. Αν ένας χρήστης έχει αποκλειστεί πολλαπλά αλλά εξακολουθεί να παραβιάζει τους κανόνες, τότε μπορεί να αποκλειστεί μόνιμα, ανάλογα το ‘βάρος’ των κατά καιρούς παραβάσεών του.

4. Σε ακραίες περιπτώσεις είναι πιθανό ένας χρήστης να αποκλειστεί χωρίς να έχει αρκετές προειδοποιήσεις.

Συμπεριφορά στο Φόρουμ:
5.Η γλώσσα του Φόρουμ είναι τα Ελληνικά. Η χρήση greeklish ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και τιμωρείται με προειδοποίηση.
Παρακαλούμε επίσης να μη χρησιμοποιείτε κείμενα μόνο με κεφαλαία γράμματα καθώς είναι κουραστικά στην ανάγνωση.

6. Βρισιές, προσβολές ή προσβλητικά υπονοούμενα εναντίον άλλων χρηστών ή του προσωπικού και ακατάλληλη γλώσσα τιμωρούνται με προειδοποίηση.

7. Απαντήσεις σε θέματα που δεν έχουν σχέση με το θέμα είναι ανεπιθύμητες και μπορεί να οδηγήσουν σε προειδοποίηση.

8. Δεν επιτρέπεται ο Back-seat συντονισμός. Αυτό περιέχει απαντήσεις με μόνο στόχο να καταδείξουν παραβίαση των κανόνων. Αν θέλετε να παραπονεθείτε για σπάσιμο των κανόνων, ειδοποιήστε κάποιον από τους συντονιστές, ή κάνετε αναφορά το εν λόγω ποστ. Εναπόκειται στην ομάδα του φόρουμ να επιβάλλει τους κανόνες, όχι στους χρήστες.

9. Η Διαχειριστική Ομάδα , δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ποστ, αλλά εναπόκειται στους ίδιους τους δημιουργούς να ενημερώσουν αν δεν έχει ληφθεί η έγκρισή τους για τη δημοσίευση.

10.Το σπαμ εικόνων και βίντεο δεν επιτρέπεται λόγω του ότι μπορεί να επιβραδύνει τους υπολογιστές κάποιων χρηστών και τον server. Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε εικόνες και βίντεο σε spoiller tag.

11. Φαινόμενα trolling (ποστ δηλαδή που έχουν ως στόχο να προκαλέσουν εντάσεις και καβγάδες) θα προειδοποιούνται σε ολόκληρο το φόρουμ.

12. Το posthunting (το να γράφεις απαντήσεις μόνο και μόνο για να ανέβει το 'νούμερο' των ποστ ή το 'rank' σου) θα δέχεται προειδοποίηση.


Άβαταρ και Υπογραφές:
13. Οι υπογραφές μπορούν να έχουν μόνο μία εικόνα. Σε περίπτωση που θέλετε να βάλετε περισσότερες, χρησιμοποιείτε spoiller tags. Τα βίντεο πρέπει επίσης να μπαίνουν σε spoiller.

14. Οι Συντονιστές μπορούν να απομακρύνουν εικόνες/avatar/υπογραφές που υπερβαίνουν τα όρια χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

    Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Ιαν 16, 2019 1:57 pm